Bayern wordt concreet voor ex-Anderlechtspeler

Redactie
Bayern wordt concreet voor ex-Anderlechtspeler
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Chicharito - Kawaya - De Ligt - Chukwuemeka Onyekuru

Bayern wordt concreet voor ex-Anderlechtspeler

Als we Fotospor mogen geloven, dan toont Bayern München nog steeds interesse in Henry Onyekuru en zou het stilaan zelfs concreet worden in de strijd om de aanvaller. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 02/12

Chicarito spreekt over zijn toekomst

Chicarito was dit weekend belangrijk voor West Ham United, maar globaal genomen speelt hij niet al te vaak. En dus sluit hij een wintertransfer niet uit. Dat liet hij weten aan het Mexicaanse Marca Claro.


PSG legt zestienjarig talentje vast

Tidjany Chabrol tekende afgelopen vrijdag een contract dat hem tot 2021 aan de club zal binden. Daarmee hebben de Parijzenaars een 16-jarig toptalent aan zich weten vast te lijmen.


'Barcelona aast op De Ligt'

Matthijs De Ligt staat nog steeds in de belangstelling van Barcelona. De Catalanen willen er de verdediger maar wat graag bijhebben. Dat weet alvast Sport.


Gaat groot ex-Anderlecht-talent zijn carrière weer op de rails krijgen onder de vleugels van... Mircea Rednic?
Foto: © photonews

Andy Kawaya wordt getest bij Dinamo Boekarest

Eén van de jongens die een grote toekomst voorspeld werd bij Anderlecht zit al een poosje in het sukkelstraatje. Andy Kawaya vond begin dit seizoen onderdak bij Avellino, maar die club ging failliet. Sindsdien zit hij zonder ploeg, maar er is licht aan het einde van de tunnel. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 01/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 03/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties