Reactie Verslagenheid groot bij Lokeren: "We beginnen minder en minder vertrouwen uit te stralen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Oostende
| 6 reacties
Verslagenheid groot bij Lokeren: "We beginnen minder en minder vertrouwen uit te stralen"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren verloor op bezoek bij Oostende met het kleinste verschil en staat daardoor alleen laatste in het klassement. De teleurstelling was dan ook groot.

"We moeten er niet over liegen, dit komt hard aan", aldus vleugelverdediger Tirpan achteraf. "We waren als groep naar hier afgezakt voor de drie punten. We hadden vertrouwen vooraf, maar eens die match begon kreeg je weer het gevoel dat de ploeg die eerst scoorde, zou winnen."

Dat gebeurde ook, KV Oostende kwam op voorsprong in de tweede helft en gaf die niet meer uit handen. "Geen van de twee ploegen kon echt gevaarlijk zijn, het geluk zit momenteel niet aan onze kant." Dat moet veranderen. "We moeten dat naar ons toe trekken, desnoods moeten we gaan tackelen om een goal te maken."

Iedereen moet in de spiegel kijken en meer geven

-Mickaël Tirpan 

Lokeren staat nu laatste, een vertrouwd gevoel voor Tirpan, die eerder bij Moeskroen en Eupen aan de slag was. "Het is van moeten, we moeten vechten en die punten gaan halen want de ploeg begint minder en minder vertrouwen uit te stralen. Ik ben het wel gewend. We moeten vooral meer willen winnen dan de tegenstander. Blijkbaar is dat momenteel te weinig, iedereen moet in de spiegel kijken en meer geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties