Mornar over zijn landgenoten bij Anderlecht: "Milic, een talent, maar..." en "Santini is echt een goeie spits"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Ivica Mornar spreekt zich uit over Ivan Santini en Antonio Milic

Mornar over zijn landgenoten bij Anderlecht: "Milic, een talent, maar..." en "Santini is echt een goeie spits"
Foto: © photonews

Anderlecht gaat in Zagreb met een B-elftal aantreden. De jongens die de voorbije weken amper kansen kregen, zullen allemaal spelen. Geen cadeau om je te bewijzen in een elftal dat amper automatismen kent. Maar voor sommigen is het wel cruciaal.

Voor Antonio Milic bijvoorbeeld. Nu James Lawrence geblesseerd is, zou hij zich kunnen opwerpen als vervanger. "Milic ken ik  goed omdat hij bij mijn ex-ploeg Hajduk Split voetbalde", vertelt ex-Anderlecht-spits Ivica Mornar in Het Nieuwsblad. "Een talent, maar zoals velen verliet hij Split veel te vroeg. Bij een topclub als Anderlecht moet hij nu leren omgaan met de druk. Daarvoor moet je sterk zijn in je hoofd."

En ook Ivan Santini zal waarschijnlijk aan de aftrap staan. De keuze voorin is immers niet zo groot. "Santini vind ik echt een goeie spits, hoor. Hij is niet voor niets Kroatisch international, maar het is geen aanvaller die zoals Aruna dertig meter zal dribbelen en scoren. Hij moet ballen krijgen in de box en dat ontbreekt bij Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties