Bij Cercle beseffen ze fier: "We waren gewoon beter dan Anderlecht"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brugge
| 6 reacties

Gianno Bruno was bijzonder fier na de winst tegen Anderlecht

Bij Cercle beseffen ze fier: "We waren gewoon beter dan Anderlecht"

Cercle Brugge kan zichzelf de komende weken een heel mooi kerstcadeau doen. Na de winst tegen Anderlecht is het zelfs nog mogelijk om voor de winterstop 30 punten te verzamelen. Gianni Bruno wou echter eerst genieten van de stuntzege... Of kan je dat tegen Anderlecht zo niet meer noemen?

Bruno trok het zich niet aan dat dit Anderlecht weinig heeft van zijn voormalige grandeur. "We zijn superblij dat we wonnen tegen een grote ploeg. We wilden een referentiematch thuis en die hebben we nu. We stonden als een blok, zoals tegen Genk. We hebben bewezen dat het niet makkelijk is om hier te winnen."

Cercle toonde zich in de tweede helft bijzonder sterk, zelfs met tien. "Ik denk dat deze zege verdiend is. We hebben heel veel intensiteit getoond. We hebben op het juiste moment gescoord en gaven niks weg. Nardi heeft niet veel werk gehad. We waren simpelweg sterker dan Anderlecht."

De winterstop gaat Anderlecht en Club Brugge deugd doen

Maar ja, Anderlecht is Anderlecht niet meer. "Anderlecht, dat was vroeger een ploeg die altijd bij de eersten stond. Nu lijkt dat moeilijker. De grote ploegen gaan door een dip, ook Brugge. Ze hebben veel matchen gespeeld. Ik denk dat ze de terugslag krijgen van die Europese matchen. De winterstop gaat hen deugd doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties