Genkse sterkhouders in de wolken: "Willen hier een prijs pakken"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Uronen en Heynen zijn in de wolken met hun contractverlenging

Genkse sterkhouders in de wolken: "Willen hier een prijs pakken"
Foto: © photonews

Met de contractverlengingen van Jere Uronen en Bryan Heynen stuurde KRC Genk afgelopen week een sterk signaal uit. Het wil de kern duidelijk samenhouden voor de lange termijn. Ook de spelers zelf zijn in de wolken.

"We waren al een tijdje aan het praten over een contractverlenging", aldus Uronen in Het Laatste Nieuws. "Vanaf het begin was duidelijk dat zowel ik als de club graag verder wilde met mekaar, ik ben blij dat het nu ook allemaal in orde is. Ik kan mij op dit moment geen betere plek voorstellen om progressie te maken. Ik heb me nooit meer geamuseerd op een voetbalveld als dit seizoen hier in Genk."

Prijs pakken

Ook Heynen wil zich eerst verder ontwikkelen bij de Genkies. "Ik voel dat ik nog niet klaar ben voor een stap hogerop. Van veel interesse van andere clubs heb ik geen weet, mijn makelaar weet dat ik daar liever ook niet van op de hoogte ben. Genk is voor mij dé club, ik voel mij hier goed en ik wil mij hier ook verder ontwikkelen."

"Dat ik zo snel een niveau heb gehaald om de concurrentiestrijd met Berge, Malinovskyi en Pozuelo aan te gaan, heeft mij ook verbaasd", ging Heynen verder. "Dat zijn drie geweldige voetballers en het doet mij deugd om in één adem met die jongens te worden vernoemd. We hebben in elk geval de groep om een prijs te pakken dit seizoen en daar wil ik graag deel van uitmaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties