Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op speeldag 20 kregen we heel wat doelpunten in Brugge en Gent, én won Moeskroen verrassend van een enorm zwak Anderlecht. Stof genoeg voor ons Team van de Week!

Doel

Van een schokeffect was er na het ontslag van Hein Vanhaezebrouck geen sprake. Al was het vooral Jean Butez die Anderlecht kon tegenhouden met enkele uitstekende reddingen.

Verdediging

Achterin blijft ook Zinho Vanheusden een weekje staan. Hij zorgde mee voor de 3-1 zege tegen KV Oostende. De Petter en Demir waren eveneens secuur voor respectievelijk STVV en Zulte Waregem.

Middenveld

Heel wat middenvelders kwamen in aanmerking, maar we kiezen toch voor deze vijf. Vadis Odjidja was dé uitblinker in de beste wedstrijd van AA Gent van dit seizoen, Marin deed het voor Standard. Ampomah was enorm belangrijk voor Waasland-Beveren en stuwde de Leeuwen naar een 9/9 én een derbyzege.

Manuel Benson was een absolute gesel voor de verdediging van Anderlecht. Emmanuel Dennis zorgde ervoor dat Yatabare deze ochtend nog steeds sterretjes zal zien.

Aanval

Hamdi Harbaoui stond twee keer aan het kanon in de mooie thuiszege van Zulte Waregem tegen Charleroi, in Eupen zorgde Samatta er met twee goals na twintig minuten al voor dat KRC Genk op reserve kon gaan spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties