Op welke Rode Duivel mikt Anderlecht? Deze komen allemaal weinig aan spelen toe

Op welke Rode Duivel mikt Anderlecht? Deze komen allemaal weinig aan spelen toe

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

In HLN werd er vorige week aangegeven dat Anderlecht tijdens de wintermercato een Rode Duivel gaat binnenhalen die momenteel weinig aan spelen toekomt bij zijn club. En daarvan zijn er wel een paar...

Zo werd Divock Origi al gesuggereerd, maar de kans dat ze die kunnen losweken met Liverpool - met het loon dat hij daar verdient - lijkt eerder klein tot onbestaande. Hetzelfde geldt uiteraard voor Michy Batshuayi, die bij Valencia mag vertrekken, maar interesse heeft van redelijk wat grote clubs. 

Een terugkeer van Leander Dendoncker voor een half jaar? Ook dat lijkt niet realistisch, want de verdediger/middenvelder heeft daar absoluut geen zin in. Vincent Kompany? Die wil toch nog even op het hoogste niveau spelen.

Weinig realistisch allemaal

Simon Mignolet? Een doelman is nu niet echt de prioriteit van paars-wit. Net als een linksachter, want ook Jordan Lukaku komt weinig aan spelen toe bij Lazio. Dan zit je al meteen bij Guillaume Gillet, die in de Ligue 2 nog maar drie wedstrijden speelde bij Lens. Maar hij heeft het daar qua levensstijl wel naar zijn zin. Anthony Limbombe of Laurent Ciman? Dat ligt dan weer bijzonder gevoelig... Toch wel benieuwd met welk konijn ze uit de hoed gaan komen.

Welke (ex-)Rode Duivel denkt u dat realistisch is?

33%
7%
30%
0%
15%
4%
4%
7%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties