'Turkse club aast op Harbaoui'

Redactie
'Turkse club aast op Harbaoui'
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Fabregas - Dembélé - Batshuayi - Nasri - Harbaoui - Kaminski - Ramsey

'Turkse club aast op Harbaoui'

Adana Demirspor zou volgens Turkse bronnen azen op Hamdi Harbaoui. Bij Essevee is het vooralsnog duidelijk: de topschutter mag niet weg. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 28/12

Valencia wil Cédric Bakambu halen als vervanger voor Michy Batshuayi

Michy Batshuayi kan deze winter uitkijken naar een nieuwe club. Valencia heeft geen nood meer aan de Chelsea-huurling en is al volop aan het zoeken naar een andere spits. Die hebben ze misschien zelfs al gevonden. (Lees meer)


Mousa Dembélé is één van de vele spelers die op de transferlijst staan bij Tottenham

Tottenham is doorgaans heel zuinig met transfers en kocht in de zomer zelfs niemand. Toch staat er wat te gebeuren, althans als we de Engelse media mogen geloven. Een handvol spelers, waaronder Rode Duivel Mousa Dembélé, mogen in januari verkassen. (Lees meer)


? Toekomst van Eden Hazard blijft hét gespreksonderwerp bij Chelsea, coach Sarri: "Het wordt tijd om te beslissen"

Toekomst van Eden Hazard blijft hét gespreksonderwerp bij Chelsea, coach Sarri: "Het wordt tijd om te beslissen"

Dé grote ster zijn bij Chelsea of één van de sterren zijn bij het grotere Real Madrid? Dat is de moeilijke keuze die Eden Hazard moet maken. Terwijl hij week na week de pannen van het dak speelt, blijft ook zijn trainer Maurizio Sarri bestookt worden met vragen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Grote opvolger voor Georges Leekens is bekend

Het avontuur van Georges Leekens bij het Tunesische l'Etoile du Sahel was van heel korte duur. Na zijn ontslag, is nu de nieuwe coach bekend: Roger Lemerre. De 77-jarige Fransman werd nog wereldkampioen met Frankrijk en leidde ook de nationale ploeg van Tunesië al naar grote successen.


'Transfer van Lucas Hernandez kan enkel in de zomer'

Lucas Hernandez heeft naar verluidt al een persoonlijk akkoord om de overgang van Atlético Madrid naar Bayern München te maken (lees hier meer), maar voorzitter Miguel Angel Gil Marin is duidelijk.

"Een transfer in januari is geen optie. We zullen met Bayern samenzitten, maar enkel om een zomertransfer te bespreken", verklaarde de topman van Atléti.


Salah naar Real? Topper in de plaats ...

Real Madrid zou een poging willen doen om Mo Salah binnen te lepelen. Het zou volgens The Daily Star Marco Asensio in de deal willen betrekken. 


Spraakmakende transfer voor Fabregas op komst?

Cesc Fabregas wordt door verschillende clubs het hof gemaakt, maar nu wordt ook Manchester City door een aantal analisten in Engeland genoemd als mogelijke overnemer. 


Interesse in Andreas Pereira zwengelt aan

Andreas Pereira kwam nog niet al te vaak tot spelen toe bij Manchester United, maar er is interesse voor de Belgische Braziliaan. Everton en West Ham zouden onder meer interesse tonen in de youngster.


Zebra terug naar Frankrijk?

Romain Grange is een van de vele spelers die mag verkassen bij Sporting Charleroi. Hij kwam een jaar geleden in de wintermercato naar de Zebra's, maar kon er zich tot op heden nauwelijks doorzetten. Hij dook op in Cannes, mogelijk ligt daar zijn toekomst.


Zulte Waregem heeft verlanglijstje klaar: naast Hairemans wil het ook gaan shoppen bij competitieleider KRC Genk

Zulte Waregem heeft verlanglijstje klaar: naast Geoffry Hairemans van Antwerp wil het ook Ibrahima Seck van KRC Genk

Zulte Waregem wil zich maar wat graag versterken in de wintermercato, om zo snel mogelijk uit het troebele vaarwater te raken. Daarbij komen ze ook uit bij de competitieleider. (Lees meer)


West Ham wil Nasri paaien met groot contract

West Ham wil Samir Nasri een contract voor zes maanden aanbieden aan rato van ongeveer 100.000 euro per week. 


PSG drukt door voor Ramsey

PSG wil deze winter al werk maken van een transfer van Aaron Ramsey, die in juni einde contract is bij Arsenal. Ze willen tot 12 miljoen euro bieden om hem los te weken. 


Nieuwe Samatta op komst? 'Standard heeft Tanzaniaanse spits op het oog'

Standard is al volop bezig met zijn kern vast te leggen voor na de wintermercato. Het wil meespelen in play-off 1 en daar zijn huid duur verkopen. Mogelijk komt er een nieuwe topspits bij. (Lees meer)


AA Gent trekt ook over de grens om een vervanger voor Kalinic te vinden

AA Gent onderhandelt momenteel met KV Kortrijk over een mogelijke overgang van Thomas Kaminski. Die zou in de Arteveldestad Lovre Kalinic moeten vervangen. Maar de Buffalo's houden nog opties open. (Lees meer)


Voormalige sterkhouder op terugweg naar Anderlecht
Foto: © photonews

Anderlecht denkt aan Kara Mbodji

Bij Anderlecht oogt het defensief allemaal niet zo fantastisch dit seizoen en in de kleedkamer is er dringend nood aan leidersfiguren. Tel die twee zaken op en je komt uit bij Kara Mbodji. (Lees meer)


Lepoint, Ouali, Kanu en Naderi mogen weg bij KV Kortrijk

Bij KV Kortrijk lijkt men een drukke wintermercato tegemoet te gaan. Maar liefst vier spelers zouden weg mogen of zelf azen op een vertrek bij de Kerels. (Lees meer)


Timothy Castagne zou naar Celtic Glasgow kunnen trekken

Timothy Castagne kwam dit seizoen nog maar zes keer aan de aftrap bij Atalanta Bergamo. De Belgische rechtsachter kijkt uit naar een eventueel vertrek en er is al een gegadigde. (Lees meer)


Neto Borges op weg naar Genk

KRC Genk staat dicht bij een overgang van linksachter Casper De Norre van STVV, maar ook op de rechterkant waagt het zich op de transfermarkt. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties