? Tottenham haalt vooroorlogs uit in de FA Cup, na onder meer een beauty van Aurier

Bart Ver Elst

Tottenham Hotspur heeft zich niet laten verrassen in de 3e ronde van de FA Cup. Integendeel, de Spurs verkochten Tranmere Rovers een ferme oplawaai. De Spanjaard Fernando Llorente scoorde een hattrick.

Tottenham scoorde liefst 7x op het veld van Tranmere Rovers. Nochtans werd de openingsgoal pas 5 minuten voor rust gemaakt. Rechtsachter Serge Aurier scoorde een pareltje.

In de tweede helft ging Tottenham helemaal op en over de thuisploeg. Fernando Llorente scoorde 3x, Aurier scoorde nog een 2e keer en ook Son en Harry Kane pikten nog hun doelpunt mee.

Het werd 0-7, waardoor Tottenham zich overtuigend heeft geplaatst voor de volgende ronde van de FA Cup