Brys en Bölöni geven uitleg over mogelijke ruildeal die eraan komt

Redactie
| 5 reacties
Brys en Bölöni geven uitleg over mogelijke ruildeal die eraan komt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV en Antwerp zitten niet zover van elkaar op stage. Als er deze week nog een transfer tussen beide teams gebeurt, hoeven de spelers dan ook niet ver te reizen. Marc Brys en Laszlo Bölöni laten hun licht schijnen over de situatie.

Brys moet een linksachter hebben na het vertrek van Casper De Norre en wil er ook nog een spits bij. Daarnaast is er de situatie van Roman Bezus, die nadrukkelijk in de belangstelling van Antwerp staat....

"Ik heb intussen 25 linkerflanken gezien", zegt Brys in HLN. "Ik had er hier al graag eentje gehad, maar de realiteit is anders. De linksachterpositie is voor ons absolute prioriteit omdat we geen alternatief in onze kern hebben zitten. Het moet er dus vol op zijn. Een spits moet er ook bij en als Bezus weggaat ook een nummer tien."

Ik wil de vraag over Bezus het liefst dribbelen, maar dat was nooit mijn sterkste punt

"Roman staat niet te springen om weg te gaan. Maar hij wil weer graag voor zijn land spelen. Ik ben de laatste die wil dat hij vertrekt, maar iedereen heeft zijn waarde. Hairemans en Owusu zijn zeker welkom. Dankbare spelers voor ons, goede spelers ook en die zijn altijd welkom."

Bölöni van zijn kant hield zich liever op de vlakte. "Ik wil uw vraag over Bezus het liefst van al dribbelen, maar dat was nooit mijn sterkste punt. Dus doe ik alsof ik niets gehoord heb. Het onderwerp Hairemans is extreem delicaat. Ik geef liever pas later commentaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties