Volgende week onderhandelingen: Waasland-Beveren-sterkhouder wil hogerop
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 9 reacties

Davy Roef wil volgend seizoen bij een subtopper spelen

Volgende week onderhandelingen: Waasland-Beveren-sterkhouder wil hogerop
Foto: © photonews

Vandaag verscheen er dat Waasland-Beveren de optie op Davy Roef wil lichten. Dat zou hen zo 'n 750.000 euro kosten. Veel geld voor een club als Waasland-Beveren, maar ze rekenen dan ook hem voor veel meer te kunnen doorverkopen. Al ligt het allemaal niet zo simpel.

Roef zelf heeft in heel het verhaal immers ook nog iets te vertellen. De doelman heeft na dit seizoen nog één jaar contract lopen bij Anderlecht en staat dus sterk in het hele onderhandelingsverhaal. Als eind januari de optie niet gelicht is, kan hij daarna enkel met paars-wit gaan onderhandelen over een transfer.

De 24-jarige goalie maakt er immers geen geheim van dat hij na dit seizoen een stap hogerop wil zetten. De kans dat Waasland-Beveren hem in de winter laat vertrekken, is zo goed als nihil aangezien ze volop in degradatiestrijd verwikkeld zijn. 

Subtopper

Volgende zomer wil hij wel een mooie transfer naar een subtopper. Waasland-Beveren zit pas na de stage samen met Roef en zijn manager om over de situatie te praten, maar dat lijkt dus een moeilijker verhaal te worden dan eerst voorgesteld. Al lijkt hij wel geneigd hen een transferprijs te gunnen aangezien ze hem zijn kans gaven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties