Het rugnummer van Kaminski zegt genoeg over zijn ambities bij Gent

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 4 reacties
Het rugnummer van Kaminski zegt genoeg over zijn ambities bij Gent
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Colin Coosemans en Yannick Thoelen krijgen er met Thomas Kaminski een fikse concurrent bij voor een plaatsje onder de doellat bij KAA Gent. Bovendien eentje die straalt van ambitie.

De eerste winteraanwinst van de Oost-Vlaamse club weet dat hij het niet cadeau zal krijgen. De concurrentie bij AA Gent is immers moordend. "Bij een topclub kunnen er geen beloftes gedaan worden", reageert Thomas Kaminski bij HLN op zijn transfer naar Gent.

"Alles draait om prestaties. Ik weet dat er hier met Coosemans en Thoelen flinke concurrentie is, maar dat is bij veel clubs toch zo? Bij Anderlecht en Kopenhagen heb ik het niet anders geweten. Concurrentie maakt iedereen beter."

Rugnummer 

De doelman is niet voor niks overgekomen van KV Kortrijk. "Niemand maakt een transfer als deze met als doel om op de bank te zitten. Overal waar ik kom wil ik spelen. Ik wil trouwens graag het rugnummer één dragen."

Het verschil met zijn meest recente ex-club is alvast gigantisch. Kortrijk is als enige eersteklasser in België gebleven, terwijl Gent nu traint onder de Spaanse zon in Oliva. "Het is duidelijk dat het er hier professioneel aan toegaat. Om dat mee te maken, word je voetballer", besluit de goalie bij HLN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties