Van Kessel werd de huid vol gescholden door eigen ploegmaats na fairplay: "Niet normaal"
Redactie vanuit Roeselare
| 11 reacties

Van Kessel (Roeselare) was te sportief volgens zijn ploegmaats

Van Kessel werd de huid vol gescholden door eigen ploegmaats na fairplay: "Niet normaal"
Foto: © photonews

Gino van Kessel(archiefbeeld) vierde eindelijk zijn terugkeer in de basis bij Roeselare. Hij kreeg aan het einde van de wedstrijd tegen Beerschot Wilrijk wel een scheldtirade over zich heen van een eigen ploegmaat.

Van Kessel speelde de bal buiten zodat een speler van Beerschot Wilrijk verzorging kon krijgen. Alleen hadden de bezoekers zelf hun aanval niet afgebroken zodat hun ploegmaat verzorging kon krijgen. De faire actie van de aanvaller zorgde dus voor frustratie bij enkele ploegmaats, vooral Saviour Godwin was ziedend.

"Hij was boos, ja. Waarom moet je aan hem vragen. Ik was niet boos. Ik vond het geen normale reactie, laten we het daarop houden", aldus de Nederlander die voor Curaçao uitkomt. Hij kon eindelijk zijn terugkeer in de basis vieren na een lange blessure.

Ik stond er iets te vaak alleen voor -Gino van Kessel

"Het was fijn om terug te keren en het was ook lekker om zoveel ruimte te krijgen met mijn snelheid. Ik stond er wel iets te vaak alleen voor. Ik kreeg niet veel steun in de eerste helft. In de tweede helft ging het beter met ook Kargbo naast me. Die lange ballen, daar weet hij wel raad mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties