Reactie Jules Van Cleemput komt met meer details: "Voorlopig schrap ik nog niets"

Jules Van Cleemput komt met meer details: "Voorlopig schrap ik nog niets"

KV Mechelen geraakte vrijdagavond niet verder dan een gelijkspel, maar er was nog meer slecht nieuws. Het verloor ook Jules Van Cleemput met een enkelblessure. De rechtsachter gaf na de match meer uitleg. Of hij snel opnieuw op het veld kan staan, is echter nog onzeker.

"Sinds de match tegen Tubeke heb ik een probleem aan mijn enkel. Ik had er een inspuiting voor gekregen. Tijdens de opwarming heb ik twintig minuten lang niets gevoeld. In het begin van de match liep het ook goed, maar dat bleef niet zo. Ik voelde een diepe pijn in het rechterbot van mijn enkel", beschreef Van Cleemput zijn blessure. "De enige optie was om eraf te gaan."

Het komt in elk geval erg ongelegen, want zijn team staat zowat voor het moment van de waarheid. "Elke week is belangrijk. Het is niet enkel tegen Beerschot Wilrijk en Union dat het telt. Het is zeker een belangrijke week, maar op zich moet je er elke wedstrijd staan."

Wachten op uitslag van scan

Of Van Cleemput één van die cruciale duels moet missen, kan hij nu nog niet zeggen. "Het is nog afwachten. Voorlopig schrap ik nog niets. We gaan een scan nemen en bekijken wat de opties zijn." Van het puntenverlies tegen Roeselare  werd de jonge verdediger ook niet vrolijk. "Dit moet een tikje zijn. Beerschot Wilrijk gaat niets laten liggen. Wij mogen dat ook niet doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties