Analist erg kritisch over Anderlecht-trio en zag ook "de gebruikelijke individuele fouten"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 4 reacties

Peter Vandenbempt vond Bakkali, Morioka en Santini ondermaats presteren bij Anderlecht

Analist erg kritisch over Anderlecht-trio en zag ook "de gebruikelijke individuele fouten"

Anderlecht verloor de eerste officiële match onder Rutten en de fouten die in het verleden werden gemaakt waren zondag weer te zien op het veld. Analist Peter Vandenbempt vond ook dat sommige spelers weer niet op niveau waren.

“Dit soort wedstrijden heeft Anderlecht onder Hein Vanhaezebrouck ook al veel vaker gespeeld en ook dan verloren. Anderlecht was eigenlijk nog best behoorlijk”, luidde het algemene oordeel van Peter Vandenbempt op de website van Sporza.

Hij zag een paar spelers die goed waren, zoals Kara, Kayembe en Didillon, die “voorkwam dat de wedstrijd bij de rust al gespeeld was”. “Anderlecht kreeg ook kansen, ook al was dat na stilstaande fases, maar die gingen allemaal verloren. Niets nieuws onder de zon. Ook nu waren er dus de gebruikelijke individuele fouten”

En er waren volgens de radiocommentator ook drie spelers die niet goed presteerden. “Bakkali dribbelde zich vaak vast, Morioka viel bij zijn invalbeurt toch weer door de mand en Santini - dat moeten we toch vaststellen - is zeker geen eerste spits voor Anderlecht. Maar dat wisten we al langer dan vandaag.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties