Weinig vertrouwen in goeie afloop voor Lokeren: "Ze moeten op extrasportieve zaken gaan hopen in Lokeren"

Weinig vertrouwen in goeie afloop voor Lokeren: "Ze moeten op extrasportieve zaken gaan hopen in Lokeren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glen De Boeck staat voor de uitdaging van zijn leven. De coach heeft al een paar ploegen in eerste klasse weten te houden, maar met Lokeren wordt het toch een moeilijke zaak. Analist Eddy Snelders zou het zelfs een mirakel vinden.

Snelders ziet de situatie van Lokeren bijzonder somber in. "Komend weekend lijkt het voor mij al alles of niets. Tegen Zulte Waregem moeten ze winnen of het is gedaan", zegt hij bij Voetbalkrant.com. "Zes punten inhalen is niet simpel, zeker niet als je hun parcours bekijkt: 4 op 21 in de laatste zeven matchen..."

In zo'n grote ommekeer gelooft Snelders niet. "Heel het jaar aanmodderen en dan zou dat ineens veranderen? Dan moet De Boeck toch een toverstafje hebben. Daar geloof ik echt niet in."

Sportief wordt het heel moeilijk, extrasportief misschien...

"Acht weken is ook niet veel tijd om die kloof te dichten. Dan moet je zelf al een vlekkeloos parcours afleggen in de matchen waarin er iets te halen valt en mag de concurrentie dat niet doen."

Er is echter nog een strohalm waar ze zich kunnen aan vastklampen. "Sportief zal het heel moeilijk worden, maar misschien valt er extrasportief nog iets uit de bus. Ze moeten daarop bijna gaan hopen in Lokeren. Dat er beslissingen genomen worden in die zaak 'Propere Handen'. Misschien kunnen ze zich zo redden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties