Rutten verklaart waarom de versterkingen zolang op zich laten wachten

Rutten verklaart waarom de versterkingen zolang op zich laten wachten
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Eén aanwinst heeft Fred Rutten er momenteel bijgekregen: Peter Zulj. Toch wel weinig en de Nederlander verwacht nog meer versterkingen. Maar het is wachten tot volgende week blijkbaar.

Anderlecht wil niet te veel betalen en wacht duidelijk tot de laatste week van de mercato om nog iets te halen. "Tot de 31ste zal me die vraag elke dag gesteld worden zeker? Versterking is wenselijk, maar we moeten zien wat er zich op de markt aanbiedt. Als er iets is, zal deze club zeker het nodige doen."

Maar je kan aan de coach zien dat hij er met ongeduld op wacht. "Ik ben van nature ongeduldig, maar je ziet dat het in heel Europa nog vrij rustig is. Het zal pas loskomen drie-vier dagen voor het einde. En wij zijn ook afhankelijk van wat er beweegt in de rest van Europa."

Ik sleur nog dingen mee uit het verleden

Intussen moet de kern ook afgeroomd worden. Want na 31 januari wil Rutten door met een groep van 25-26 spelers. Vranjes werd al naar de B-kern gestuurd, maar dat lot zou nog andere jongens te beurt kunnen vallen. "Tuurlijk heb ik wensen ten aanzien van mijn kader en de aantallen. Maar ik sleur nog dingen mee uit het verleden. Tot de 31ste zullen we die groep managen, daarna zullen we zien hoe we dat gaan oplossen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties