Anderlecht heeft Belgische kandidaat-overnemer voor Morioka, maar onderhandelingen beloven nog zwaar te worden

Anderlecht heeft Belgische kandidaat-overnemer voor Morioka, maar onderhandelingen beloven nog zwaar te worden
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het belooft nog een rumoerige week te worden in Neerpede. Michael Verschueren en Frank Arnesen moeten nog minstens tien spelers wegkrijgen. Te beginnen met de dure vogels die toch niet meer gaan spelen. Voor Ryota Morioka is er alvast interesse.

Morioka staat in de belangstelling van Charleroi, dat de Japanner wil ter vervanging van de vertrokken Christian Benavente, weet Het Nieuwsblad. Morioka kreeg van Fred Rutten het signaal dat hij toch niet veel meer zal spelen, maar de creatieve middenvelder legde intussen al aanbiedingen uit het Midden-Oosten en Turkije naast zich neer.

Charleroi zou hem wel aanstaan en de Carolo's hebben officieel laten weten dat ze geïnteresseerd zijn en deed al een bod. Maar Charleroi wil hem liefst huren met aankoopoptie, terwijl Anderlecht wil verkopen. En liefst voor de som waarvoor ze hem gekocht hebben van Waasland-Beveren: 3 miljoen euro. Het verschil tussen vraag en aanbod is nog héél groot. 

En ze vrezen ook dat Morioka bij Charleroi gaat ontploffen en hun kansen op play-off 1 gaat verminderen. Dus verkopen ze hem liever aan het buitenland, maar daar zit Morioka zelf niet op te wachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties