Mechelaars reageren stoïcijns op Beerschotse beweringen: "Zelfs in mindere periode verliezen we geen match"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 27 reacties

Rob Schoofs en Arjen Swinkels liggen niet wakker van uitspraken Beerschot-spelers

Mechelaars reageren stoïcijns op Beerschotse beweringen: "Zelfs in mindere periode verliezen we geen match"
Foto: © photonews

Na de topper van voorbije zaterdag beweerden spelers van Beerschot Wilrijk dat hun team volgens hen sterker is dan dat van KV Mechelen. In Mechelen zien ze dat natuurlijk iets anders. Al hechten Rob Schoofs en Arjan Swinkels er weinig belang aan.

Eerder namen de Union-supporters KV Mechelen reeds op de korrel en vorige week was het de beurt aan Beerschot Wilrijk. "We worden langs alle kanten aangevallen", zegt Rob Schoofs, die zaterdag na 75 minuten uitgesloten werd. "Iedereen wilt bewijzen dat ze beter zijn dan KV Mechelen. Dat heeft Beerschot Wilrijk zeker niet gedaan."

De Mechelaars namen gezien de numerieke minderheid aan het eind uiteraard vrede met een punt, al hadden ze graag de tegenstander lik op stuk gegeven. "Voetballend is het al een paar matchen minder, dat weten we. Maar zelfs in een mindere periode verliezen we geen enkele match, tegen niemand."

Wij focussen gewoon op onszelf 

Net als Schoofs heeft ook Arjan Swinkels weinig last van de opmerkingen die vanuit het kamp van zijn ex-werkgever komen. "Daar houd ik me niet mee bezig", beweert de verdediger. "Beerschot Wilrijk en elke andere ploeg moet zelf maar weten wat ze moeten doen. Wij focussen gewoon op onszelf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties