Naast Luyindama nog vertrekkers? Agbo gegeerd in Spanje, Turkse clubs lonken naar verdediger
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 12 reacties

Uche Agbo staat in de belangstelling van Spaanse clubs

Naast Luyindama nog vertrekkers? Agbo gegeerd in Spanje, Turkse clubs lonken naar verdediger

Ook bij Standard staat er op de slotdag van de wintermercato nog wat te gebeuren. Vooral op uitgaand vlak dan. Christian Luyindama is vertrekkensklaar, maar ook voor andere spelers is er nog interesse.

Zo zoeken de Rouches vandaag nog een oplossing voor Uche Agbo, die de laatste maanden maar weinig aan spelen toekomt onder Michel Preud'homme. Standard zou de Nigeriaanse middenvelder volgens HLN willen uitlenen. Aan interesse geen gebrek, want het Spaanse Rayo Vallecano en Getafe volgen Agbo. In het verleden speelde hij al voor Granada.

Turkse en Amerikaanse interesse voor Kosanovic

Daarnaast zijn er ook nog de dossiers van twee verdedigers. Milos Kosanovic moet al een heel seizoen genoegen nemen met een bankzitterstatuut. De Serviër kan rekenen op interesse van de Turkse clubs Ankaragücü, Konyaspor en Akhisarspor. Ook Chicago Fire (MLS) deed een bod op de linksvoetige verdediger. 

Maar als de transfer van Luyindama officieel wordt, lijkt het onwaarschijnlijk dat ook Kosanovic nog mag vertrekken. Ook voor die andere verdediger Senna Miangue is er interesse van enkele clubs. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties