Verschueren nog steeds optimistisch: "Kijk naar onze kern, ik geloof er meer in dan voor de winterstop"

Verschueren nog steeds optimistisch: "Kijk naar onze kern, ik geloof er meer in dan voor de winterstop"
Foto: © photonews

Anderlecht ligt uit de top zes en heeft de komende drie matchen in februari nog een bijzonder moeilijk programma. Michael Verschueren, sportief directeur geworden in de woeligste tijden ooit bij de club, zet de spelers nog eens op scherp: "Play-off 1 is een must!"

Verschueren wil nog niet aan het doemscenario denken. "Dat moet! Het is uitgesloten dat Anderlecht in play-off 2 zit. We zijn en blijven een grote club, daar veranderen de huidige statistieken niks aan", vertelt hij in HLN

Maar hij zag beterschap... "De laatste drie matchen heb ik eindelijk opnieuw waardig RSCA-voetbal gezien. We boeken progressie en ik ben ervan overtuigd dat we zeer competitief zijn voor play-off 1 - kijk naar onze kern. Ik geloof er nu meer in dan voor de winterstop."

"We hebben alles in eigen handen, ook al wordt het drieluik tegen Zulte Waregem, Antwerp en Club Brugge moeilijk. De kloof met plaats zes mag niet te groot worden, anders krijgt onze moraal misschien een tik. Aan de andere kant... STVV heeft een zwaar programma op het einde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties