Ex-speler kraakt verdediging Anderlecht af: "Hoe is dat mogelijk op dit niveau?" en "Dat zie ik niet bij een Bornauw"

Ex-speler kraakt verdediging Anderlecht af: "Hoe is dat mogelijk op dit niveau?" en "Dat zie ik niet bij een Bornauw"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Bertrand Crasson was te gast in Le Grand Debrief. De voormalige verdediger van Anderlecht heeft wel wat problemen met de huidige verdediging van paars-wit. Vooral dan met Kara Mbodji...

Eigenlijk laat Crasson niks heel van de Senegalese verdediger na zijn prestatie tegen Standard. "Kara kwam terug naar Anderlecht en deed grote verklaringen in de kranten. In de stijl van 'de coach bij Nantes was een ramp, hij wist zelfs niet wat een goeie verdediger ik ben'. Maar heb je zijn match gezien? Hoe is dat mogelijk op dit niveau?", vroeg Crasson zich af in LDH.

"Bij de eerste goal blijft hij staan als een bloemkool. En bij de tweede laat hij zich vangen door de schijnbewegingen van Mpoku. Heel slecht verdedigd! Anderlecht heeft in het algemeen trouwens slecht verdedigd."

Crasson vindt ze allemaal veel te lief... "Ze zetten dingen op Instagram, maar brengen niets op het veld. Als ik Vanheusden zie bij Standard, dat is iets anders hoor. Hij is uitstekend en zo iemand ontbreekt bij Anderlecht. Hij heeft de mentaliteit. Hij gaat ver geraken. Ik zie dat bijvoorbeeld niet bij een Bornauw."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties