Aston Villa-watcher stelt zich vragen bij de fitheid van Bolasie en geeft de reden van zijn vroegtijdig vertrek

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 23 reacties
Aston Villa-watcher stelt zich vragen bij de fitheid van Bolasie en geeft de reden van zijn vroegtijdig vertrek
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Terugkeren na een zware blessure is niet altijd even eenvoudig en dat geldt ook voor Yannick Bolasie. Maar in Engeland stellen ze zich nu wel vragen bij de fysieke paraatheid van de Anderlecht-aanwinst.

In de Clasico tegen Standard mocht Bolasie zijn debuut maken voor Anderlecht, maar na enkele speelminuten is het natuurlijk veel te vroeg om een uitgebreid oordeel over hem te vellen. Zelf denkt hij dat hij van grote waarde kan zijn voor paars-wit, maar een clubwatcher van Aston Villa is niet helemaal overtuigd.

"Ik stel me vragen bij zijn fitheid. Ik ben niet zeker of die al 100% terug is sinds zijn blessure", zei Aston Villa-watcher Neil Moxley bij la DH. Bolasie blesseerde zich einde 2016 ernstig aan zijn knie en stond daarmee een jaar aan de kant.

"Hij gaf nooit de indruk 100% wedstrijdfit te zijn. Na de match tegen Hull zei de trainer tegen Bolasie dat hij meer van hem verwachtte, niet veel later werd de uitleenbeurt door Everton ongedaan gemaakt. Bovendien was Aston Villa daar niet zo rouwig om, omwille van zijn salaris."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties