Uitblinker Maehle: "Ze zeiden dat Standard het beste team van 2019 is"
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 7 reacties

Joakim Maehle speelde ijzersterk in de topper tegen Standard

Uitblinker Maehle: "Ze zeiden dat Standard het beste team van 2019 is"
Foto: © photonews

Joakim Maehle speelde vrijdagavond tegen Standard een dijk van een wedstrijd. De Deense flankverdediger liep gedurende 90 minuten de lijn af en zorgde in het slot nog voor een fantastische assist na een zware inspanning. Genk won zo verdiend met 2-0.

"Ze zeiden dat Standard het beste team was in 2019 en wij hebben hen toch maar mooi kunnen afmaken. Wij zijn heel sterk. Dit zal ook een impact hebben op het geloof bij de andere teams", denkt de flankverdediger.

"Dit was bijna een perfecte wedstrijd van ons, zeker één van de beste van het seizoen." En zo diept Genk de kloof uit met zijn achtervolgers, maar Maehle behoedt zich voor te grote euforie. "We moeten ons focussen op blijven winnen en zo weinig mogelijk punten laten liggen en dan zien we wel waar we eindigen."

De Deen had met een geweldige actie en assist een groot aandeel in de tweede Genkse goal. "Ik ben blij met die assist, ja. Daarmee legden we de wedstrijd in een definitieve plooi. Ik vind ook dat we het verschil fysiek konden maken in het laatste halfuur van de partij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties