Degradatiestrijd opnieuw open, maar geen paniek bij Waasland-Beveren: "Ik zei donderdag al dat Lokeren tegen Antwerp zou winnen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Sint-Truiden
| 6 reacties

Adnan Custovic beseft dat er Waasland-Beveren nog 5 finales resten

Degradatiestrijd opnieuw open, maar geen paniek bij Waasland-Beveren: "Ik zei donderdag al dat Lokeren tegen Antwerp zou winnen"
Foto: © photonews

Krijgen we dan toch nog een superspannende degradatiestrijd? Sporting Lokeren won verrassend tegen Antwerp, terwijl de buren uit het Waasland na een late goal kopje onder gingen in Sint-Truiden. "Er wachten nog vijf finales", weet Adnan Custovic (Waasland-Beveren).

"Sommige dingen veranderen niet", doelde Custovic op de klungelgoal die zijn ploeg in het slot nog tegenkreeg. "De spelers hebben een goede match gespeeld tegen een sterk team dat op verschillende manieren kan spelen. Maar vandaag heeft STVV niet veel kansen gehad. Net als wij. Die eerste twee goals kwamen er dan ook nog door de VAR."

Een goal in de 88e minuut nekte Waasland-Beveren nog. "Spijtig dat we in het slot van de match nog een goal slikken. Ik denk dat we meer verdienden", aldus Custovic. Toegegeven, als er één ploeg de zege verdiende, dan was het STVV wel. De bezoekers leken vooral voor een punt te zijn gekomen. 

Lokeren komt dichter... 

In het klassement nadert grote rivaal Lokeren tot op 5 punten. "Van paniek is er geen sprake", verzekerde Custovic de aanwezige pers. "Ik heb donderdag al gezegd dat Lokeren zou winnen tegen Antwerp", aldus de profeet Custovic met een kleine glimlach.

"In voetbal kan alles snel keren. Er zijn nog vijf wedstrijden. We wisten dat er een moment zou komen dat Lokeren de drie punten zou pakken. Maar voor ons verandert er niks. Wij moeten gewoon nog vijf finales spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties