Fred Rutten voor aanvang van Antwerp-Anderlecht: "Het is hier geen speeltuin"
Lode Nuyts
Lode Nuyts vanuit Anderlecht
| 5 reacties

Anderlecht-coach Fred Rutten voor aanvang van Antwerp-Anderlecht: "Het is hier geen speeltuin"

Fred Rutten voor aanvang van Antwerp-Anderlecht: "Het is hier geen speeltuin"

Naar aanleiding van het duel Antwerp-Anderlecht sprak Fred Rutten vanmiddag de pers toe. De Anderlecht-coach had het daar onder andere over Adrien Trebel en Landry Dimata verder keek hij ook naar een mogelijke basisplaats voor Elias Cobbaut.

Adrien Trebel en Landry Dimata trokken deze week naar Barcelona, ze bezochten er de bekende arts Ramón Cugat voor hun opspelende knieën. Baart dat de Anderlecht-coach zorgen? "Ik kan daar op dit moment geen uitspraken over doen, dat is voor de medische staf. De dokters hebben daar meer verstand van dan ik. Maar het is duidelijk dat we het van dag tot dag bekijken met beiden."

Maakt Rutten dan meteen een kruis over Dimata en Trebel voor de clash met Antwerp? "In je achterhoofd houd je natuurlijk altijd rekening met het feit dat je beide spelers erbij hebt. Maar nogmaals: we moeten het van dag tot dag bekijken."

Ivan Obradovic is opnieuw enkele weken uit nadat hij zich terug in de basis had geknokt, mogelijk maakt Cobbaut zijn eerste minuten onder het bewind van Rutten. "Iedereen die in mijn kern zit moet klaar zijn, het is hier geen speeltuin. Wij zijn professionals en een speler moet klaar zijn als er beroep op hem gedaan wordt, op welk moment dan ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties