OHL wil drie punten pakken in onvervalste degradatietopper: "De positie waarin we ons bevinden, is nog steeds kritiek"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OHL wil drie punten pakken in onvervalste degradatietopper: "De positie waarin we ons bevinden, is nog steeds kritiek"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor het eerst in maanden is er opnieuw positivisme te bespeuren aan den Dreef. Oud-Heverlee Leuven lijkt herboren na de 3-0 thuiszege tegen Westerlo, maar moet zondag wel bevestigen tegen Tubeke.

OHL speelde na de zege van vorig weekend tegen Westerlo de rode lantaarn door aan Tubeke. Zondag gaan de Leuvenaars op bezoek in het Stade Leburton voor een onvervalste degradatietopper. Vincent Euvrard weet dat puntengewin een must is. 

Rechtstreekse concurrent

Bij een zege zet OHL Tubeke op 5 punten. "We hebben enkel nog belangrijke wedstrijden, want de positie waarin we ons bevinden, is nog steeds kritiek", laat Euvrard zich uit over de wedstrijd op de website van OHL. "Zeker de match van zondag, tegen een rechtstreekse concurrent voor het behoud, wordt een belangrijke."

Tubeke verloor op zijn beurt met 0-3 tegen KV Mechelen. Al had die wedstrijd volgens Euvrard helemaal anders kunnen verlopen. "Die 0-2 voorsprong van Mechelen aan de rust gaf zeker een vertekend beeld van de eerste periode", aldus Euvrard. "We mogen Tubize zeker niet onderschatten. Maar daar zijn we ons ook wel van bewust."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties