Wouter Vrancken stelt terugkerend probleem vast
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Mechelen
| 16 reacties

Vrancken betreurt de alweer gemiste start van zijn team

Wouter Vrancken stelt terugkerend probleem vast
Foto: © photonews

Een zware pandoering, dat had Wouter Vrancken nog niet meegemaakt als trainer van KV Mechelen. Dat het zo'n ruime nederlaag werd tegen Union, daar tilde hij niet eens zo zwaar aan. Wel aan het puntenverlies op zich. En het feit dat zijn ploeg zo slap begon. Overigens niet voor het eerst.

Nog voor de wedstrijd goed en wel begonnen was, stond KV Mechelen al twee goals in het krijt. "Vorige week was ons eerste kwartier ook niet wat het moest zijn en dat was deze keer hetzelfde. Het kost ons nu drie punten. We hadden klaar moeten zijn voor onze match en dat was niet het geval. Die eerste twee doelpunten zijn dooddoeners", weet ook Vrancken.

De opdracht was op zich al zwaar genoeg. "Union is een goede ploeg, met kwalitatief sterke en snelle spelers. Het ging dus altijd al kantje boord zijn. Als je dan geen honderd procent bent... We waren niet doortastend genoeg. Die eerste twee goals sneden ons de benen af. We probeerden ons wel te herpakken. Zolang je zelf die eerste goal niet maakt, kun je hen niet aan het twijfelen brengen."

Voetballend niet zo slecht

De score viel na negentig minuten wel heel zwaar uit. "Of het nu met één doelpunt of met vijf doelpunten verschil is: dat blijft hetzelfde. Het gaat om de drie punten. We hebben het voetballend proberen op te lossen en op dat vlak deden we  het niet eens zo slecht. We moeten nu een vuist maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties