Vier matchen zonder winst: Neemt de ongerustheid toe in Genk?

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 24 reacties
Vier matchen zonder winst: Neemt de ongerustheid toe in Genk?
Foto: © photonews

Racing Genk is nog altijd de autoritaire leider in de Jupiler Pro League, maar de Limburgers konden al vier wedstrijden op rij niet meer winnen. Maakt men zich zorgen in Genk?

"We hebben in november nog al eens zo'n periode gehad dat het wat moeilijker ging. We geraken daar wel weer uit", maakt Leandro Trossard zich sterk.

Ook Bryan Heynen benadrukt dat hij zich geen zorgen maakt. "Wij winnen nu vier matchen op rij niet en dan maakt men daar een item van. Dat is het niet, dit leeft niet in onze groep."

"Een seizoen duurt lang en dit kan soms gebeuren", weet Danny Vukovic. "Wij staan bovenaan het klassement met 8 punten voorsprong op de eerste achtervolger. Ik vind dat nog altijd een goeie plaats om te staan", lacht hij.

Ook coach Philippe Clement is niet ongerust. "Als we op deze manier blijven werken en strijden, dan zullen er nog veel punten volgen. De jongens hebben de lat zeer hoog gelegd voor zichzelf, qua spel, pressing, kansen creëren en beleving."

"Als je in het begin van het seizoen hadden gezegd dat we op dit moment eerste zouden staan met 8 punten voorsprong, dan had iedereen gezegd dat je gek was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties