Interview Voormalig Gouden Schoen over de strijd om play-off 1: "Het zal een nek-aan-nekrace worden tussen Anderlecht en Gent"
Sam Suttels
Sam Suttels
| 5 reacties

Erwin Vandenbergh voorspelt een spannende ontknoping in de strijd om play-off 1

Voormalig Gouden Schoen over de strijd om play-off 1: "Het zal een nek-aan-nekrace worden tussen Anderlecht en Gent"
Foto: © Photonews

Erwin Vandenbergh maakte van 1976 tot 1995 het mooie weer op onze Belgische voetbalvelden.  De voormalig winnaar van de Gouden Schoen in 1981 werd in zijn carrière zes keer topschutter voor zowel Lierse, Anderlecht als Gent.

Vandenbergh ziet in de eerste plaats play-off 1 niet meer mislopen voor Sint-Truiden. “Dat is denk ik wel binnen. Als je kijkt naar de vorm gedurende het hele seizoen en hoe makkelijk ze scoren, is het zeker geen toeval. Ze verdienen het absoluut om play-off 1 te halen."

50-50 voor Anderlecht en Gent

Hij verwacht zich verder aan een nek-aan-nekrace tussen Anderlecht en Gent voor het laatste ticket voor play-off 1: “Het is moeilijk te voorspellen wie het gaat halen. Beide clubs presteren enorm onstabiel. Eens Gent er wat door komt denk je dat de trein vertrokken is, maar dan vallen ze weer terug. Anderlecht maakt dan weer het slechtste seizoen in jaren door. Ik durf er mijn geld niet op inzetten, ik geef ze elk 50% kans. Het zal vooral afhangen van de vorm.”

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties