Yannick Ferrera ziet kansen voor STVV: "Club heeft de arbitrage niet meer zo aan zijn kant als een jaar geleden"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 46 reacties

Yannick Ferrera ziet kansen voor STVV tegen Club Brugge

Yannick Ferrera ziet kansen voor STVV: "Club heeft de arbitrage niet meer zo aan zijn kant als een jaar geleden"
Foto: © photonews

Sint-Truiden kan dit weekend een bijzonder goede zaak doen met het oog op play-off 1. Makkelijk zal het zeker niet worden voor de Kanaries, want winnen op Club Brugge is niet veel ploegen gegund. De ex-coach van STVV schat de kansen van de Limburgers in.

Club Brugge start zaterdag als favoriet tegen STVV. In het Jan Breydelstadion wordt Club Brugge voortgestuwd door de enthousiaste thuisaanhang en toch liet blauw-zwart thuis al enkele punten liggen. Yannick Ferrera heeft een mogelijke verklaring. "Club heeft de arbitrage niet meer zo aan zijn kant als een jaar geleden", zei de coach 'tussen twee jobs' in Het Belang van Limburg.

"Club liet in eigen huis al punten liggen tegen Charleroi, Waasland-Beveren, Zulte Waregem en AA Gent. Bovendien haalden ze het tegen hekkensluiter Lokeren met de hakken over de sloot."

Club is dus niet de torenhoge favoriet volgens Ferrera. "Het kan zaterdag 5-0 worden, maar als het wat meezit, kan STVV net zo goed met 1-2 winnen. Vorig jaar had ik STVV zelfs nog kansloos geacht. Club was echt een machine toen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties