"Herstart": Marc Coucke laat zich uit over 'Operatie Propere Handen'

"Herstart": Marc Coucke laat zich uit over 'Operatie Propere Handen'
Foto: © photonews

In 'Operatie Propere Handen' kwamen de voorbije weken weer heel wat nieuwe elementen naar buiten. Marc Coucke hoopt als voorzitter van de Pro League dat een en ander zal opklaren de komende weken en maanden.

"Er is vanalles gebeurd in het Belgisch voetbal. Officiële instanties en parketten moeten zich daarmee bezig houden, maar we moeten vooral zorgen dat het in de toekomst niet opnieuw zal gaan gebeuren", beseft Marc Coucke in De Zevende Dag.

"We moeten het voetbal properder maken en we willen ons niet laten doen. Het verleden is het verleden, maar we proberen een voorbeeld te stellen. Wat de toekomst betreft? Iedereen krijgt een kans, maar we hebben een norm gesteld."

Betrokken partij

Toch konden zowel Bayat als Veljkovic de voorbije weken opduiken in het Astridpark: "Met sommige makelaars werken we niet meer. Het kan niet zijn dat we hier nu staan voor Operatie Propere Handen en binnen vijf jaar voor Operatie Propere Voeten bij wijze van spreken."

"Het moet uitgespit worden, iedereen hoorde hier en daar geruchten. Je moet ook niet alles geloven wat in de kranten verschijnt, we gaan zien wat er zal komen. De Pro League is teveel betrokken partij, wij moeten ervoor zorgen dat het een herstart wordt voor het Belgisch voetbal met strikte regels naar de toekomst toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties