STVV kan beslissende penaltyfase moeilijk verteren: "Die Wesley is een kolos van 2m30 en 200 kg!"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 49 reacties

Wesley lokt discutabele penalty uit voor Club Brugge, STVV reageert gefrustreerd

STVV kan beslissende penaltyfase moeilijk verteren: "Die Wesley is een kolos van 2m30 en 200 kg!"

Het was met een erg zuur gevoel dat de Kanaries op de bus stapten in Brugge. Iedereen kon wel accepteren dat Club Brugge de zege verdiend had, maar niet dat het op een penalty moest gebeuren. Misschien zelfs een onterechte penalty?

Dat was alleszins het oordeel in het Truiense kamp. "We hadden wel contact, maar Wesley liet zich zo op mij vallen", legde 'dader' Steven De Petter met handen en voeten uit. "Dat is begot een mens van 2m30. Oké, ik overdrijf een beetje. Maar om zo'n kolos neer te krijgen, moet je toch ne straffe pé zijn."

"Ach, de experts in het busje hebben nu zo beslist", ging hij cynisch verder. "Maar als je dat fluit, moet je heel veel fluiten. Voor mij was het alleszins geen penalty. Maar goed, wie ben ik?"

Het was zelfs geen penaltyfase

coach Brys

Ook Marc Brys was niet akkoord met ref Laforge en zijn team. "Wesley is een speler van 200 kg die zich een hele wedstrijd lang zo gemakkelijk laat vallen. Als scheidsrechter moet je daar sneller tegen optreden en dan komt die penalty er wellicht niet. Het was zelfs geen penaltyfase, maar een puur verdedigende fase. Dat gebeurt continu", foeterde de Truiense coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties