Lukaku breekt een lans voor Solskjaer: "Hij wil het en de spelers willen het!"
Redactie
| 4 reacties

Romelu Lukaku wil dat Ole Gunnar Solskjaer trainer blijft van Manchester United

Lukaku breekt een lans voor Solskjaer: "Hij wil het en de spelers willen het!"
Foto: © photonews

Romelu Lukaku is weer de oude en scoort aan de lopende band. De aanvaller van Manchester United zat onder Ole Gunnar Solskjaer even op de bank, maar dat was duidelijk omdat de Noor even met hem wou werken. En dat loont... Lukaku heeft dan ook iets te zeggen over zijn toekomst.

Eén nederlaag, 14 keer winst en twee gelijke spelen: het bilan van Solskjaer bij United is indrukwekkend. Zeker als je vergelijkt met de periode onder Mourinho. De Mancunians spelen weer aanvallend en dat is ook voor Lukaku meer zijn stijl. 

Solskjaer - zelf een ex-spits - heeft vooral met Romelu gewerkt. "Dit is het resultaat van veel hard werk", zei Lukaku na de match. “Vooral met de coach. Ik ben blij om met hem te werken want hij weet wat ik kan. Hij gaf me een platform om te presteren. Als een team hebben we gepresteerd en willen we meer. Hij houdt ons hongerig."

Solskjaer geeft heel veel tips.  "Elke dag trainen we op afwerking, positiespel, hoe en waar ik de bal moet vragen... Hij kent mijn sterke punten en werkt met mij aan de andere dingen. Ik had wat tijd nodig, maar er is resultaat."

Ik weet zeker dat Solskjaer gaat blijven

Lukaku heeft dan ook een mening, net als de meeste andere United-spelers, over de toekomst van de coach. "Of hij gaat blijven? Dat weet ik zeker. Hij wil het en de spelers willen het. Hij doet het goed en we spelen weer zoals Man United moet spelen."

"Hij is jong en heeft jonge spelers, een perfecte omgeving dus. Hopelijk winnen we in de nabije toekomst opnieuw prijzen. Hij vertelt ons de juiste woorden op het juiste moment en vindt daarin de perfecte balans. Ik hoop dat hij nog lang aanblijft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties