Rutten pakt op persconferentie uit met opmerkelijke uithaal richting... Zetterberg
Redactie vanuit Anderlecht
| 9 reacties

Fred Rutten kon niet lachen met de uitspraken van Pär Zetterberg

Rutten pakt op persconferentie uit met opmerkelijke uithaal richting... Zetterberg
Foto: © photonews

Een grote 'oef' bij Fred Rutten op zijn persconferentie nu play-off 1 zeker is. Maar dat was niet het meest opvallende aan zijn betoog. Toen hem een vraag over Pär Zetterberg gesteld werd, reageerde hij toch een beetje kribbig richting de Zweed.

Rutten las ook het weekendinterview waarin Zetterberg zijn mening gaf over alles en nog wat. Maar vooral de uitspraken over Yari Verschaeren werden niet gesmaakt door Rutten. Zetterberg vond dat hij meer moest proberen een lange bal te geven.

"Nee, daar ben ik het helemaal niet mee eens", reageerde Rutten. "Ik vind dat je jonge spelers niet mag opleggen wat ze moeten doen. Ze moeten zich ontwikkelen. Ik leg mijn spelers nooit op wat ze moeten doen, zeker niet de toptalenten. Het bevreemdt me een beetje dat een grote speler dat zo publiekelijk zegt."

Frustratie

Dat Rutten eigenlijk niks over Zetterberg te zeggen heeft terwijl hij elke dag op het trainingsveld rondloopt, zorgt blijkbaar voor wat frustratie. Zeker als het icoon van de club publiekelijk uitspraken doet over het sportieve. 

"Nee, het stoort me niet dat hij dat zegt. We zitten in een continent waar vrije meningsuiting van kracht is. Maar als je deel bent van een geheel (in dit geval de club Anderlecht) denk ik dat je soms gepast moet omgaan met wat je publiekelijk verkondigt. Het stoort me niet, maar ik was wel verbaasd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties