Russische bondscoach over aankomend duel met Rode Duivels: "Mate waarin beide teams zich voorbereiden zal bepalend zijn"

Sam Suttels
Sam Suttels
| 0 reacties
Russische bondscoach over aankomend duel met Rode Duivels: "Mate waarin beide teams zich voorbereiden zal bepalend zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdag maakt bondscoach Roberto Martinez zijn selectie bekend voor de aankomende EK-kwalificatiematchen tegen Rusland en Cyprus. Stanislav Cherchesov, de selectieheer van de Russen, verwacht geen verrassingen.

Op 21 maart bekampen België en Rusland elkaar op de Heizel in aanloop naar het EK. Drie dagen later spelen de Rode Duivels op Cypriotische bodem, terwijl de Russen dan naar Kazachstan trekken.

Stanislav Cherchesov blikte op een persbabbel vooruit naar het duel. "Ik kan niet zeggen in welke mate het Belgische team veranderd is sinds onze laatste oefenwedstrijd die op 3-3 eindigde. Ons team is zeker voor 75 procent veranderd. Het is goed je opponent te kennen, maar dat geldt nog meer voor je eigen team."

Cherchesov is goed voorbereid. "Het is duidelijk met wie en op welke manier ze spelen. We zijn de Rode Duivels momenteel aan het bestuderen. We verwachten geen specifieke verrassingen. Maar de mate waarin beide teams zich voorbereiden op het duel zal bepalend zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties