Cools baalt en stelt zijn prioriteiten: "Voor mij mag het snel juni worden"
Redactie
| 15 reacties

Dion Cools stelt het EK met de jonge Duivels boven de play-offs met Club Brugge

Cools baalt en stelt zijn prioriteiten: "Voor mij mag het snel juni worden"
Foto: © photonews

Het ziet er naar uit dat dit een seizoen wordt om snel te vergeten voor Dion Cools. Behalve op een vlak dan en dat is het EK voor beloften. Daar wil de verdediger straks alle frustraties die hij dit seizoen heeft opgestapeld bij Club Brugge van zich af spelen.

De kansen die Dion Cools dit seizoen van Ivan Leko kreeg kan hij op een hand tellen. Onlangs was er die ene helft tegen Salzburg, daarvoor de bekeruitschakeling tegen Deinze. "Ik en enkele anderen werden na die partij meteen afgeslacht. Persoonlijk vind ik dat ik in die match echt niet zo zwak was. Er waren echter geen beelden van die match, dus iedereen nam aan dat ik slecht was", verklaarde Cools in Het Nieuwsblad.

Het mag snel juni worden

Vertrekken zou dus een optie zijn. Eventueel wachten op een nieuwe trainer ook. "Ik denk nog niet aan vertrekken. Ik wil niet door een achterdeurtje vertrekken, maar als de situatie niet verandert, moet ik daar misschien wel over nadenken."

Sportief gezien heeft Cools nog maar een prioriteit en die ligt niet bij Club Brugge. "Voor mij mag het heel snel juni worden. Dat EK is iets waar ik heel hard naar uitkijk. Als Club me nodig heeft in de play-offs, zal ik daar absoluut mijn best voor doen. Maar voor mij staat het belangrijkste in juni op het programma."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties