'Borussia Dortmund en Bayern München strijden om topspeler'

Redactie
'Borussia Dortmund en Bayern München strijden om topspeler'
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

'Borussia Dortmund en Bayern München strijden om topspeler'

Borussia Dortmund en Bayern München lijken beiden interesse te hebben in Callum Hudson-Odoi. Het zou wel eens een boeiende strijd kunnen worden om het goudhaantje van Chelsea. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 22/03

Liverpool mengt zich in de strijd om Hudson-Odoi

Callum Hudson-Odoi is bijzonder gegeerd op de transfermarkt. De jonge flankaanvaller van Chelsea wordt vaak gelinkt aan Bayern München, maar volgens Daily Mail gooit ook Liverpool zich nu in de strijd. Een vertrek is voor Chelsea niet aan de orde, gezien het transferverbod dat hen boven het hoofd hangt.


'Gent en Anderlecht azen op talentvolle winger, al goed voor 7 goals en 9 assists dit seizoen'
Foto: © photonews

'Gent en Anderlecht azen op talentvolle winger Leo Jaba van PAOK, al goed voor 7 goals en 9 assists dit seizoen'

Haalt Anderlecht binnenkort opnieuw een Braziliaan naar het Astridpark? Het zou zomaar kunnen, al zijn er ook kapers op de kust in binnen- en buitenland. (Lees meer)


David Neres spreekt over zijn toekomst

David Neres is een van de grote Ajax-talenten die aan diverse topclubs wordt gelinkt, maar hij zou een langer verblijf bij de Amsterdammers voorlopig niet willen uitsluiten klinkt het in de Nederlandse media.


Ajax langer door met zijn hoofd jeugdopleiding

Ajax en hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2019. De nieuwe overeenkomst van Ouaali loopt tot medio 2021.


Club Brugge op weg naar transferrecord? 'Lazio twijfelt voor Wesley Moraes, maar absolute topclub ligt op vinkenslag'

Club Brugge zou wel eens een transferrecord kunnen breken aanstaande zomer. Al blijft het toch nog een beetje afwachten mogelijk. (Lees meer)


'United gaat vol voor Maguire'

Manchester United zou mogelijks een bod willen plaatsen op Harry Maguire en zou daarvoor volgens de Britse pers zelfs ongeveer 75 miljoen euro ter beschikking krijgen. 


Heldin van Manchester City blijft langer bij de club

Georgia Stanway heeft een nieuw contract getekend bij de vrouwen van Manchester City. Dat maakte de club bekend. Transfernieuws en Transfergeruchten 21/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/03

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties