Pozuelo blikt terug op een chaotische periode: "Zij moeten begrijpen dat dit voetbal is"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 9 reacties
Pozuelo blikt terug op een chaotische periode: "Zij moeten begrijpen dat dit voetbal is"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alejandro Pozuelo werd bij Toronto officieel voorgesteld voor de pers en fans. Hij blikt tijdens zijn inwijding ook nog even terug op zijn periode bij Genk.

"Ik wil niet meer te veel over Genk praten. Dat is in het verleden. Toronto is het heden. Maar ik heb zeer moeilijke momenten gekend", zei de Spanjaard bij Het Nieuwsblad tijdend zijn voorstelling in Toronto. "Ook voor mijn familie en mijn manager was het niet eenvoudig."

Ik hoop dat ze kampioen worden

Uiteraard werd er ook gevraagd waarom hij zo plots moest vertrekken. Waarom hij met Genk niet meer voor de titel wou spelen. "Ik heb 3,5 jaar bij Genk gespeeld. Het was genoeg. Iedereen keek constant naar mij. Altijd zette de andere ploeg een mannetje op mij. Dat kon zo niet doorgaan. Ik moest veranderen. Mentaal was ik echt toe aan iets anders."

Veel supporters van KRC Genk namen het de Spanjaard kwalijk dat hij tijdens het seizoen wou vertrekken. Het 'popincident' en de vele spandoeken maakten dat duidelijk. "Ik snap dat ze kwaad op me waren, maar zij moeten begrijpen dat dit voetbal is. Ik heb altijd alles voor Genk gegeven toen ik er zat en zal de club en zijn supporters altijd respecteren. Ik hoop dat ze kampioen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties