Wat iedereen vreesde, wordt nu ook steeds realistischer: volledige play-offs Dimata in gevaar
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 17 reacties

De revalidatie van Nany Dimata verloopt niet zo snel als verhoopt

Wat iedereen vreesde, wordt nu ook steeds realistischer: volledige play-offs Dimata in gevaar

Gaat Anderlecht beroep kunnen doen op Nany Dimata in de play-offs? Het ziet er steeds duisterder uit voor de diepe spits. Hij mist al zeker de eerste twee matchen van play-off 1. En niemand durft er zijn hand voor in het vuur steken wanneer hij gaat terug zijn.

Terwijl zijn ploegmaats zwoegden op het oefenveld was Dimata gisteren nog altijd verstevigingsoefeningen voor zijn knie aan het doen. Binnen Anderlecht vragen sommigen zich zelfs al af of hij met die knie nog van nut gaat zijn in de play-offs, schrijft Het Nieuwsblad

Als hij al klaar geraakt, zal hij vier maanden amper gespeeld hebben. Hij speelde wel zeven minuten tegen Standard en 64 tegen Zulte Waregem, maar dat was met veel pijn. En dus kon hij niet voluit gaan. 

Anderlecht wil weinig zeggen over de blessure, want de wet om de privacy verbiedt dat. De speler moet zijn fiat geven om over de blessure te praten en Dimata wil dat liever niet, omdat het zijn carrière zou schaden. Maar bij Anderlecht zou hij moeten weten dat er steeds gegraven wordt naar meer informatie.

In ieder geval lijkt Rutten het lang met Santini als enige diepe spits te moeten doen. Dimata is beweeglijker, maar de Nederlander zal het ermee moeten doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties