Rots in de branding van Beerschot-Wilrijk voorgesteld bij AA Gent: "Ik wil tonen dat het vertrouwen in mij terecht is"

Sam Suttels
Sam Suttels
| 16 reacties
Rots in de branding van Beerschot-Wilrijk voorgesteld bij AA Gent: "Ik wil tonen dat het vertrouwen in mij terecht is"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Jan Van den Bergh gooide dit seizoen hoge ogen bij Beerschot-Wilrijk in het hart van de defensie. Hij mocht dan wel op het nippertje de promotie mislopen, toch komt hij volgend seizoen uit in 1A.

Van den Bergh straalde tijdens zijn voorstelling, al speelt hij eerst nog play-off 2 met Beerschot-Wilrijk. "Dit is een mooie dag. Als voetballer is er niets mooier dan bij een G5-ploeg te tekenen. Gent heeft de laatste jaren enorme stappen gezet."

De honger is groot bij de linksvoetige centrale verdediger. "Ik kom hier toe als een onbekende die nog alles moet bewijzen. Net als bij mijn vorige ploegen. Ik wil me bewijzen. Ik wil tonen dat het vertrouwen in mij terecht is."

Hij was erg aanwezig in de bekermatch tegen ons en raakte de ballen goed

Op zijn persconferentie in Gent was ook Jess Thorup onder de indruk van de nieuwkomer voor volgend seizoen. "In de bekermatch tegen hen voelde ik het al: hij was aanwezig, hij raakte de ballen goed, had vertrouwen en werkte veel ballen weg met goede detentes."

"Hij is een jonge, veelbelovende speler. Het is perfect dat hij naar Gent komt, al is het voor volgend seizoen. Er is over gesproken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties