Van Damme en Bölöni laten zich uit over "abnormale agressie" van Lamkel Zé: "Hij is alleen nog maar een collega voor me"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 16 reacties

Jelle Van Damme en Antwerp-trainer Bölöni laten zich uit over het incident met Lamkel Zé

Van Damme en Bölöni laten zich uit over "abnormale agressie" van Lamkel Zé: "Hij is alleen nog maar een collega voor me"

Didier Lamkel Zé ging vlak voor het einde van de reguliere competitie over de schreef op een training van Antwerp. Hij kwam in aanvaring met Jelle Van Damme en die laat zich nu uit over het incident.

"Die klap was bewust", veroordeelde Jelle Van Damme de actie van zijn ploeggenoot bij Het Nieuwsblad. "De bal was helemaal aan de andere kant van het veld. Zoiets doe je niet op training, nooit. Zelf heb ik in heel mijn carrière nooit zoiets gedaan."

Op het veld zal er volgens de verdediger niets te merken zijn aan de relatie tussen hem en Lamkel Zé. "Het getuigde alleszins van nul respect. Het zegt genoeg over hem. Voor mij is hij nu alleen nog maar een collega en ik ben professioneel genoeg om werk en privé gescheiden te houden. Ik zal mijn job doen voor de club.

Professional

Ook de trainer blikte in de krant terug op het opstootje tussen zijn spelers. "Het was van een abnormale agressie. Maar Van Damme heeft er gelukkig als een grote professional op gereageerd. Ik hoop dat Lamkel Zé geleerd heeft van het gedrag van Van Damme."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties