Zidane, Navas, zijn flater tegen Rusland, ...: Thibaut Courtois gaat geen enkel topic uit de weg
Redactie
| 3 reacties

Thibaut Courtois praat over zijn flater bij de Rode Duivels en de situatie met Zidane en Navas bij Real Madrid

Zidane, Navas, zijn flater tegen Rusland, ...: Thibaut Courtois gaat geen enkel topic uit de weg
Foto: © photonews

Thibaut Courtois beleeft niet de meest prettige dagen uit zijn, nu al, bijzonder rijk gevulde carrière als profvoetballer. De nummer 1 van ons land neemt ook zelden een blad voor de mond.

De zeldame blunder tegen Rusland doet natuurlijk niets af van wat Thibaut Courtois voor ons land heeft betekend op het WK. Denk maar aan de geweldige saves die hij tegen Brazilië uit zijn mouwen schudde.

"We hebben die wedstrijd tegen Rusland gewonnen en die tegengoal is maar een voetnoot", reageerde de sluitpost van de Rode Duivels bij Onda Cero, een Spaanse radiozender. "Ik ben in mezelf blijven geloven en heb ook geleerd uit dat foutje."

Eden als ploegmaat

Ook op clubniveau gaat het even wat moeilijker voor de keeper van Real Madrid. Zidane stond een wedstrijd aan het roer en zette Courtois prompt op de bank. "De inzet van deze match is niet hoog, was de uitleg die Zidane me op voorhand gaf. Hij zei me ook dat hij iedereen in actie wil zien."

Navas mocht dus starten, maar hoe is de relatie tussen de twee concurrenten nu eigenlijk? "De relatie met Keylor en is heel gezond. Ik kan vijf na maanden wel nog niet zeggen dat we vrienden geworden zijn."

Wie tegenwoordig Real Madrid zegt, zegt ook Eden Hazard. Sinds de aanstelling van Zinedine Zidane zijn de geruchten omtrent Hazard dagelijkse kost. "Ik denk dat hij wel zin heeft om zich bij Real Madrid te voegen. Eden is een van mijn beste vrienden in het voetbalwereldje, dus ik zou hem wel graag als ploegmaat hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties