Euvrard en Kotysch reageren aangeslagen na de zure nederlaag tegen Tubeke

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties
Euvrard en Kotysch reageren aangeslagen na de zure nederlaag tegen Tubeke
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De nederlaag van OHL tegen Tubeke is bijzonder hard aangekomen bij de Vlaams-Brabanders. Wat mogelijk een voorsprong van acht punten had kunnen betekenen, werd door de nederlaag maar een kloofje van twee punten op een degradatieplaats.

Het is opnieuw bijzonder spannend in de strijd om de degradatie naar het amateurvoetbal. Lommel is plots de nieuwe leider met drie punten voorsprong op rode lantaarn Tubeke. Roeselare en Oud-Heverlee Leuven bengelen daar nog tussen.

"Geen reden tot paniek"

"Het was een onverwachte nederlaag en een grote ontgoocheling", reageerde trainer Vincent Euvrard op de website van OHL. "We maakten de kansen niet af en aan de overkant gingen we één keer in de fout en dat betaalden we cash. Bovendien bleven we niet gespaard van blessures."

"Dit verlies, samen met de halvering van de punten, zorgt ervoor dat we nu terug in de problemen dreigen te komen. Maar er is geen reden tot paniek. Op dit moment staan er nog twee teams achter ons en hebben we nog vier wedstrijden voor de boeg."

Ook centrale verdediger Kotysch vond het moeilijk om zich bij de nederlaag neer te leggen. "We hadden geen rekening gehouden met deze nederlaag. Het komt toch even hard aan.  Na deze nederlaag wordt het natuurlijk een stuk moeilijker. We wisten van bij de start van Play-off 3 dat het lastige matchen zouden worden. Het zal knokken worden tot de laatste speeldag."

 Stand G P W G V G = Vorm
1. Charleroi Charleroi 3 36 2 1 0 3-1 2 G W W
2. RWDM RWDM 3 30 2 1 0 7-3 4 G W W
3. Eupen Eupen 3 25 0 1 2 2-5 -3 G V V
4. KV Kortrijk KV Kortrijk 3 25 0 1 2 4-7 -3 G V V
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties