Vanhaezebrouck sluit nieuwe uitdaging in de Jupiler Pro League niet uit

Simon Wauters
Simon Wauters
| 15 reacties
Vanhaezebrouck sluit nieuwe uitdaging in de Jupiler Pro League niet uit

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Naast een reeks sneren naar zijn vorige club Anderlecht, sprak Hein Vanhaezebrouck maandag ook over zijn toekomst. Hij laat de deur naar de Jupiler Pro League alleszins op een kier staan.

“Ik heb mijn telefoon de afgelopen maanden bewust links laten liggen”, vertelt Vanhaezebrouck voor de camera van Sporza.  Ik heb bewust de keuze gemaakt om dit jaar niet meer te coachen. Er was al wel wat interesse, maar dat wordt wellicht pas concreet tegen eind april of in mei.”

Ik wil naar een stabiele club

Bij zijn aanstelling bij Anderlecht werd gezegd dat paars-wit de laatste club was die hij in België kon coachen, nadat hij Gent al naar de titel leidde. Toch wil Vanhaezebrouck geen bruggen opblazen. “Ik sluit België niet uit. Maar ik wil wel naar een stabiele club.”

Vanhaezebrouck versleet al wel wat clubs in België. De voormalige verdediger begon in de zomer van 2000 als assistent-coach bij Lokeren. Nadien werd hij hoofdtrainer bij achtereenvolgens Racing Harelbeke, WS Lauwe, KV Kortrijk, Racing Genk, KV Kortrijk, AA Gent en Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties