KV Oostende legt zich neer bij nederlaag: "We mogen nog blij zijn met 1-0, het had veel meer kunnen zijn"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Sint-Truiden
| 1 reacties

Sander Coopman (KV Oostende) legt zich neer bij nederlaag tegen STVV

KV Oostende legt zich neer bij nederlaag: "We mogen nog blij zijn met 1-0, het had veel meer kunnen zijn"

Met een achterstand van vier punten op leider STVV wordt het wel heel moeilijk voor KV Oostende om de finale van play-off 2 nog te bereiken. Op het 1-0 verlies op Stayen was bovendien weinig aan te merken.

KV Oostende liep zaterdag een hele avond tegen de feiten aan. Dat zag ook Sander Coopman. "Ik denk dat ze gewoon een betere ploeg hebben dan wij", bekende Coopman. "In de eerste helft werden we weggespeeld. Met 1-0 mogen we nog blij zijn. Het had veel meer kunnen zijn. We hebben vandaag gewoon verdiend verloren."

"De organisatie stond er wel, vooral in de eerste helft. Maar na hun doelpunt moesten we komen en gaven we ruimte weg. We mochten blij zijn dat ze het niet afmaakten."

"We waren gewoon niet goed genoeg", was de middenvelder duidelijk. "Maar je mag ook niet vergeten dat je tegen een ploeg speelde die heel het seizoen in play-off 1 stond."

'Alles kan nog'

Met een achterstand van vier punten op leider STVV wordt het moeilijk voor de Kustboys. "We moeten dit niet in ons hoofd steken, want alles kan nog", aldus de West-Vlaming. "We geloven er zeker nog in, dus we hopen nog zoveel mogelijk matchen te winnen. Dan zien we wel waar we eindigen. Al is de kloof op STVV natuurlijk nog iets groter geworden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa League Play-offs - Finale

Nieuwste reacties