De jonge garde staat op bij Beerschot Wilrijk: Vanzeir en Vanhamel getuigen
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 8 reacties

Met Brian De Keersmaecker en Quinten Simons debuteerden er zaterdag twee youngsters bij Beerschot Wilrijk

De jonge garde staat op bij Beerschot Wilrijk: Vanzeir en Vanhamel getuigen

Stijn Vreven zag zich zaterdag genoodzaakt om maar liefst zes beloften op het wedstrijdblad te zetten tegen Eupen. Ze stelden niet teleur, integendeel. Brian De Keersmaecker trof zelfs twee minuten na zijn invalbeurt al meteen raak.

De eerste jeugdproducten van Beerschot Wilrijk komen piepen bij de A-kern. In de match tegen Eupen afgelopen zaterdag maakten twee jonge spelers hun debuut: Quinten Simons als basisspeler en Brian De Keersmaecker als invaller. Nog niet bekend bij het grote publiek en zelfs ook niet binnen de spelersgroep.

"Ik heb onze nieuwe linksback (Quinten Simons, nvdr.) twee dagen voor de match voor de eerste keer gezien", vertrouwde Mike Vanhhamel ons na de wedstrijd tegen Eupen toe. "Maar hij deed het echt voortreffelijk. Buiten Brian kende ik de jonge jongens echt niet. Die goal gaat hem nu echt een boost geven naar de volgende weken toe. En nogmaals, die linkse was écht goed."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onbeschrijfelijk moment 💜

Een bericht gedeeld door Quinten Simons (@quintensimons) op

Ook Dante Vanzeir ziet wel toekoms in het duo. "Van naam zijn ze nog niet bekend, maar het zijn zeker jongens die kunnen voetballen. Vandaar dat Hernan Losada ze ook in de selectie heeft opgenomen. De jonge starters en invallers kunnen dit niveau, puur op mentaliteit, zeker aan. Ze kunnen nog veel meer stappen zetten en nog meer minuten maken."

Zo dacht doelpuntenmaker Brian De Keersmaecker er ook over. "Ik en Quinten hebben bewezen dat we het aankunnen en we hopen nu op meer. Het zou mooi zijn dat de jeugd nu kan doorbreken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties