Vanderhaeghe blikt fier terug op cruciale driepunter: "Controle tot de laatste vijf minuten"

Clint Vens
| 0 reacties
Vanderhaeghe blikt fier terug op cruciale driepunter: "Controle tot de laatste vijf minuten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk pakte zaterdagavond een serieuze optie op de finale van play-off 2 door dichtste belager Cercle Brugge te kloppen. Yves Vanderhaeghe toonde zich achteraf dan ook een tevreden coach.

De gewezen trainer van onder meer Oostende en Gent gaf na de wedstrijd zijn analyse: "We hadden heel veel controle, maar er kwam maar weinig van in de eerste helft. Het ging te traag en er waren veel slechte passes en beslissingen en dan creëer je heel weinig."

Tweede helft met doelkansen

"In de tweede helft hadden we meer 'poer' en voetbalden we de nodige combinaties bij elkaar om gerechtvaardigd die twee doelpunten te maken. Jammer van het tegendoelpunt, want we hadden controle tot de laatste vijf minuten waarin Cercle plots nog vol gas gaf."

"In de tweede helft hadden we meer 'poer' en voetbalden we de nodige combinaties bij elkaar om gerechtvaardigd die twee doelpunten te maken

Van der Bruggen

Over de dubbelklapper van zijn kapitein Van der Bruggen wou de KVK-coach ook nog iets kwijt: "Vandaag stond Van der Bruggen iets hoger samen met Lepoint, Rolland posteerde op de zes. Normaal speelt Hannes op de zes en Rolland en Lepoint iets hoger, maar het zal Hannes  deugd doen dat hij het verschil gemaakt heeft vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties