"Manchester United was te snel met het definitief aanstellen van Solskjaer"

Nils Wens
| 13 reacties
"Manchester United was te snel met het definitief aanstellen van Solskjaer"

Is Solskjaer de juiste man op de juiste plaats bij Manchester United? Danny Mills, journalist van Sky Sports, betwijfelt dat. Hij vindt dat United veel te snel was met het definitief aanstellen van Solskjaer.

Het begon allemaal heel sterk voor Solkjaer bij Manchester United. Hij won 14 van zijn eerste 19 wedstrijden als manager. Na zijn definitieve aanstelling loopt het wel heel wat minder. Manchester United heeft namelijk zes van haar laatste acht matchen verloren.

"Ik begrijp niet waarom het ineens allemaal zo snel moest bij Manchester United", vertelt Danny Mills. "Solskjaer zou toch nooit vertrokken zijn. Hij zou tegen elke club gezegd hebben dat hij ging wachten tot het einde van het seizoen."  

"Nu zijn ze verschrikkelijk uit vorm en nu lijkt zijn record ineens heel wat minder. Zo ziet het er ook niet goed uit voor de zomer als ze nieuwe spelers willen aantrekken."

Een ontslag zit er ook niet aan te komen volgens Mills. "Ze gaan hem niet ontslaan. Dat kan niet gebeuren, maar ik vraag mij wel af of hij de juiste man is voor de job."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties