Kapitein Trossard op missie: "Ik zal er alles aan doen voor dit Genk, tot ik erbij neerval"
Robby Morren
Robby Morren vanuit Gent
| 1 reacties

Leandro Trossard wil boven zichzelf uitstijgen om KRC Genk aan de titel te helpen

Kapitein Trossard op missie: "Ik zal er alles aan doen voor dit Genk, tot ik erbij neerval"
Foto: © photonews

Eén team, één droom. Leandro Trossard is op missie. Met de aanvoerdersband rond de arm wil hij het team waar hij vanaf zijn kinderjaren voor supportert naar de titel leiden. Tegen AA Gent lukte hem dat zeer aardig. "Ik voel me heerlijk", klonk het.

"We hebben de tweede helft gedomineerd en kansen gecreëerd om meer goals te scoren. Het belangrijkste is dat we wonnen en de drie punten mee naar Genk kunnen nemen." De volle buit dankzij een fantastische goal getekend door Trossard zelf. "Ik maakte de bal vrij mezelf en ik wist waar de bal zou belanden."

Ik voel me heerlijk op dit moment

"Het is heel fijn als je een goal kan maken en nog fijner als je je team daarmee aan de overwinning kan helpen. Ik voel me heerlijk op dit moment. Hopelijk blijft dit nog vier matchen zo. Ik probeer in de play-offs boven mezelf uit te stijgen. Ik heb een piek en de ganse ploeg doet het heel goed."

"Ik ben van kleinsaf al Genk-supporter. Ik ben heel trots dat ik nu de kapitein van dit team mag zijn in volle titelstrijd. Ik zal alles doen voor dit team in de titelstrijd, tot ik erbij neerval."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties